Boligen

Plejehjemmet består af 24 lejligheder fordelt på 3 boenheder. Lysbjergparken ligger med skøn udsigt til Åstrup og Nakkebølle Fjord.

Indretningen af Lysbjergparken

Plejehjemmet er opdelt i 3 boenheder. Der er 8 lejligheder i hver boenhed med fælles køkken og opholdsstue. 

Dagcenteret, er placeret centralt i huset. Det benyttes af husets beboere , pårørende, vennekredsen og visiterede ældre fra lokal området. 

Lejligheden

Det samlede boligareal af lejligheden er på 67 kvm. Dette er fordelt på egen lejlighed og fælles arealet. Selve boligen er på 44 kvm. Den er indrettet som en vinkelformet etværelses lejlighed med stort badeværelse. Der er udgang til fælles opholdsstue og køkken og nogle af lejlighederne har egen terrasse.

Der er i hver lejlighed et lille køleskab, hvori der er en lille fryser.

Lejligheden er brandforsikret via kommunen, men den almindelige indboforsikring skal du selv sørge for.

Der er telefonstik i lejlighederne. Du skal selv sørge for at melde flytning af telefonnummer. Du skal selv betale for samtaler og abonnement af telefon.

Det er boligselskabet DOMEA der står for udlejningen af boligen 

Omgivelserne

Til hver boenhed hører der en have til, med forskellig beplantning. Man kan selv være med til at bestemme indretning og beplantning af gårdhaven i din boenhed.

Rundt om hele plejehjemmet er der en flisebelagt gangsti som man  kan benytte. Der er smukke omgivelser og en flot udsigt, hvor man kan følge med i årstidernes skiften.